Werktuigbouwkundig tekenaar


Ben jij een tekenaar met een passie voor techniek? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met machines van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De machines blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé partner in interne transportmiddelen in diverse sectoren.

Functieomschrijving

Als werktuigbouwkundig tekenaar ga je machines tekenen, berekenen en ontwerpen. Jouw ontwerp wordt vervolgens door jouw nieuwe collega’s gebouwd in onze fabriek. Je hebt een sterk technisch en ruimtelijk inzicht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent secuur, leergierig, een aanpakker en staat open om bestaande processen te optimaliseren.

Je komt te werken in een kleine organisatie waar de lijntjes kort zijn met je collega’s en waar er volop ruimte is voor je ambities.

Functie-eisen

  • Aantoonbare werkervaring.
  • Kennis van de tuinbouwsector is een pré.
  • Affiniteit met techniek.
  • HBO werk- en denkniveau. Opleiding werktuigbouwkunde.
  • Kennis van Microsoft Office.
  • Teamspeler.
  • Zelfstandige en proactieve werkhouding.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wij bieden

Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal en gezellig team, waar we op elkaar kunnen rekenen!

Ben jij diegene die we zoeken?

Reageer dan direct via sollicitatie@roburholland.nl . Bij vragen over deze functie, neem dan contact op met Tim Vermeer via 0174-242241.

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Project Manager

Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor techniek en leiderschap? Heb je ervaring in een technische omgeving en ben je klaar om de uitdaging aan te gaan als onze projectmanager bij een vooraanstaand machinebouwbedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems – technische

Electrical Engineer

Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems– technische oplossingen voor de glastuinbouw,  zoals verneveltechniek, teeltsystemen en gewasverzorgingsrobots. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.