Kom jij ons team versterken.


Ben jij ook zo dol op techniek? Voel jij je thuis in een praktische omgeving, waar we goede ideeën omzetten naar mooie robotica, systemen en oplossingen? Kom ons team versterken!  


Thuis in De Lier

Een nieuwe werkplek

Bij Robur werken we vanuit onze fabriek in De Lier. Hier is het nooit stil. We zijn een klein team en daarmee bij elkaar betrokken. Samen koffie drinken, lunchen en een vrijdagmiddagborrel. Dat is wat we graag doen.

Zie jij een werkplek bij Robur wel zitten? Laat dan in het formulier je gegevens achter en de motivatie waarom jij in ons team past.


Onze vacatures

Ben jij of ken jij een topper?

  Servicemonteur

  Wil jij er alles aan doen om de Robur spuitrobot 100% inzetbaar te houden? Heb je sterk technisch inzicht, werk je zelfstandig en ben je een technische en mechatronische allrounder die van een uitdaging houdt?
  Bekijk vacature

  Werken in de techniek

  Ontdek innovaties

  Ons team bestaat uit 20 specialisten. Ieder met zijn of haar expertise om een innovatie te bedenken, te tekenen, engineeren, programmeren, lassen en bouwen, zodat het gebruikt kan worden. Onze volautomatische robots, intelligente transportsystemen en maatwerk oplossingen zijn in huis bedacht en gemaakt

  Bekijk onze recente projecten
  Image

  Lorem ipsum

  Slimme oplossingen

  Vragen of gelijk
  een afspraak
  maken?

  Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

  We nemen graag contact met u op.