Ben jij diegene die ervoor zorgt dat de Robur machines 100% inzetbaar blijven? En heb je sterk technisch inzicht, werk je zelfstandig en oplossingsgericht. Kortom ben jij een technische en mechatronische allrounder die van een uitdaging houdt? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met machines van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De machines blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé partner in interne transport middelen in diverse sectoren.

Functie omschrijving:

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het optimaal presteren van de robot. In een  team werk je samen om het dagelijkse gebruik van de robots soepel te laten verlopen. Je zorgt voor het zo doeltreffend mogelijk inspelen op de service aanvragen van de klant zodat de Robots goed kunnen functioneren. Je bent secuur, leergierig, een aanpakker en staat open om bestaande processen te optimaliseren of verbeteren.

Functie-eisen:

  • Een MBO diploma richting techniek of aantoonbare werkervaring
  • Kennis van elektronica
  • Zelfstandige en proactieve werkhouding
  • Een goede beheersing van het Nederlands

Wij bieden

Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal en gezellig team, waar we op elkaar kunnen rekenen!

Ben jij diegene die we zoeken?

Stuur dan je curriculum vitae met motivatiebrief naar hz@roburholland.nl.  Neem contact op met Tim Vermeer voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie, maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!