Programmeur – Software Engineer


Gaat jouw hart sneller kloppen van robotica? En ben jij diegene die dat hart wil programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen.

Functieomschrijving

Als programmeur ben je verantwoordelijk voor het kloppende hart van elke robot. In een multidisciplinair team werk je samen om de robots optimaal te laten functioneren. Je ontwikkeld nieuwe software aan de hand van specificaties en klantwensen, en vervolgens begeleid en test je de implementatie. Verder ben je creatief en kan je in bestaande machines problemen oplossen en waar nodig verbeteren of uitbreiden.

Je beschikt over:

  • Een hbo-diploma elektronica of mechatronica.
  • Een innovatieve houding.
  • Ervaring met bussystemen / netwerken, bijvoorbeeld CAN-bus of Modbus.
  • Ervaring met embedded systemen.
  • Je hebt ervaring met diverse programmeertalen, bijvoorbeeld C, C++, Python of Java.
  • Je hebt kennis van Linux systemen.
  • Kennis van elektronica.
  • Affiniteit met robotica is een pré.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels.

Wij bieden:

Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal team, waar we op elkaar kunnen rekenen in een positieve sfeer!

Ben jij diegene die we zoeken?

Stuur dan je curriculum vitae met motivatiebrief naar hz@roburholland.nl. Neem contact op met Tim Vermeer via 0174-242241 voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Werktuigbouwkundig tekenaar

Ben jij een tekenaar met een passie voor techniek? Dan ben jij onze nieuwe collega! Wereldwijd zijn mensen dagelijks met machines van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De machines blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé partner in interne transportmiddelen in diverse sectoren. Functieomschrijving Als werktuigbouwkundig tekenaar ga je machines tekenen, berekenen

Programmeur – Software Engineer

Gaat jouw hart sneller kloppen van robotica? En ben jij diegene die dat hart wil programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen. Functieomschrijving Als programmeur ben

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.