Senior Software Engineer


Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-tech, Growtec, CRS – technische oplossingen voor de glastuinbouw, zoals gewasverzorgingsrobots, verneveltechniek en teeltsystemen. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen.

Wil jij meebouwen aan technisch hoogstaande machines? Ben je thuis in de paneelbouw en installatie techniek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving

Als Senior Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het kloppende hart van elke robot. In een multidisciplinair team werk je samen om de robots optimaal te laten functioneren. Je bent in staat om zelfstandig aan projecten te werken. Je ontwikkelt nieuwe software aan de hand van specificaties en klantwensen, en vervolgens begeleid en test je de implementatie. Verder ben je creatief en kan je in bestaande machines problemen oplossen en waar nodig verbeteren of uitbreiden.

Functie eisen

  • Een hbo-diploma elektronica of mechatronica.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Een innovatieve houding.
  • Ervaring met bussystemen / netwerken, bijvoorbeeld CAN-bus of Modbus.
  • Ervaring met embedded systemen.
  • Je hebt ervaring met diverse programmeertalen, zoals: C, C++, Python of Java.
  • Je hebt kennis van Linux systemen.
  • Kennis van elektronica.
  • Affiniteit met robotica is een pré.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wij bieden:

Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal team, waar we op elkaar kunnen rekenen in een positieve sfeer!

Ben jij diegene die we zoeken?

Reageer dan direct via sollicitatie@roburholland.nl. Of neem contact op met Tim Vermeer via 0174-242241 voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur? Stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Electrical Engineer

Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems– technische oplossingen voor de glastuinbouw,  zoals verneveltechniek, teeltsystemen en gewasverzorgingsrobots. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de

Next-level Stagiair

Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems – technische oplossingen voor de glastuinbouw, zoals gewasverzorgingsrobots, verneveltechniek en teeltsystemen. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.