Project Manager


Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor techniek en leiderschap? Heb je ervaring in een technische omgeving en ben je klaar om de uitdaging aan te gaan als onze projectmanager bij een vooraanstaand machinebouwbedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems – technische oplossingen voor de glastuinbouw, zoals gewasverzorgingsrobots, verneveltechniek en teeltsystemen. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen.

Functieomschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en uitvoeren van projecten binnen ons bedrijf. Je coördineert en leidt projectteams, waarbij je zorgt voor een gestroomlijnde communicatie en een effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen. Met jouw technische kennis en organisatorisch talent zorg je ervoor dat projecten binnen budget en volgens planning worden opgeleverd.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheren en uitvoeren van technische projecten van ontwerp tot oplevering.
 • Coördineren van projectteams en het aansturen van teamleden.
 • Bewaken van projectplanning, budget en kwaliteit.
 • Optreden als centraal aanspreekpunt voor klanten en interne stakeholders.
 • Rapporteren over de voortgang en resultaten van projecten.

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting.
 • Aantoonbare werkervaring in een technische omgeving.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • In het bezit van een geldig autorijbewijs.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Bereidheid tot sporadisch (inter)nationaal reizen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een hard groeiend en innovatief bedrijf in een dynamische omgeving. Dit belonen wij uiteraard met goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bij Robur is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Ben jij klaar om het voortouw te nemen in uitdagende technische projecten? Solliciteer dan nu als projectmanager bij Robur Holland B.V. en stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@roburholland.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Of neem contact op met Michiel Wisse via +31621419061 voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.