Mechatronica Engineer


Altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en klaar om deze toe te passen? Dan ben jij de mechatronica engineer waar wij naar op zoek zijn!

Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-tech, Growtec, CRS – technische oplossingen voor de glastuinbouw, zoals gewasverzorgingsrobots, verneveltechniek en teeltsystemen. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen.

Wil jij meebouwen aan technisch hoogstaande machines? Ben je thuis in de paneelbouw en installatie techniek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functie omschrijving
Als Mechatronica Engineer werk je in een multidisciplinair team aan onze robots. Je zorgt ervoor dat de robots worden voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van Mechatronica. Je bedenkt voor elke klantwens een goede (mechatronische) oplossing, werkt deze vervolgens uit tot een concept, en realiseert deze samen met je team. Je bent innovatief, creatief, een aanpakker en staat open om bestaande processen te verbeteren.

Functie-eisen
• Een HBO diploma richting Mechatronica of Elektronica.
• Een innovatieve houding.
• Kennis van elektronica.
• Je hebt ervaring met motorbesturingssystemen en frequentie regelaars.
• Ervaring met bussystemen / netwerken, bijvoorbeeld CAN-bus of Modbus.
• Zelfstandige en proactieve werkhouding.
• Een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wij bieden:
Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal team, waar we op elkaar kunnen rekenen in een positieve sfeer!

Ben jij diegene die we zoeken?
ROBUR HOLLAND B.V
Locatie: Maasdijk (Westland)

Reageer dan direct via sollicitatie@roburholland.nl.
Of neem contact op met Tim Vermeer via 0174-242241 voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.