Elektromonteur Machinebouw


Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-tech, Growtec, CRS – technische oplossingen voor de glastuinbouw, zoals gewasverzorgingsrobots, verneveltechniek en teeltsystemen. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen.

Wil jij meebouwen aan technisch hoogstaande machines? Ben je thuis in de paneelbouw en installatie techniek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functie omschrijving

Als elektromonteur machinebouw ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal presteren van de robot. In een team werk je samen om de opbouw en realisatie van de robots soepel te laten verlopen. Je zorgt voor het elektrisch aansluiten van de robots zodat deze goed kunnen functioneren. Door je secure werkhouding lopen de kabels altijd op een perfecte manier door de robot.  Je bent secuur, leergierig, een aanpakker en staat open om bestaande processen te verbeteren.

Functie-eisen

•          Een MBO diploma richting techniek of aantoonbare werkervaring.
•          Ervaring met paneelbouw, soldeerwerkzaamheden en bekabelen.
•          Basiskennis van elektronica.
•          Zelfstandige en proactieve werkhouding.
•          Een goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift.

Wij bieden:

Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal team, waar we op elkaar kunnen rekenen in een positieve sfeer!

Ben jij diegene die we zoeken?

Reageer dan direct via sollicitatie@roburholland.nl. Of neem contact op met Tim Vermeer via 0174-242241 voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Project Manager

Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor techniek en leiderschap? Heb je ervaring in een technische omgeving en ben je klaar om de uitdaging aan te gaan als onze projectmanager bij een vooraanstaand machinebouwbedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems – technische

Electrical Engineer

Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems– technische oplossingen voor de glastuinbouw,  zoals verneveltechniek, teeltsystemen en gewasverzorgingsrobots. Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.