Electrical Engineer


Robur maakt – samen met de andere merken in onze groep MJ-Tech, Growtec, CRS Systems– technische oplossingen voor de glastuinbouw,  zoals verneveltechniek, teeltsystemen en gewasverzorgingsrobots.

Onze klanten zitten wereldwijd. Wij ontwerpen en produceren zo veel mogelijk in huis, om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We streven ernaar om onze producten telkens te verbeteren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wereldwijd zijn mensen dagelijks met de robots van Robur aan het werk. Vaak kunnen deze geen dag gemist worden. De robots blinken uit in betrouwbaarheid en levensduur. Robur is dé marktleider voor gewasverzorgingssystemen.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Electrical Engineer. In deze functie ben jij onze specialist op gebied van elektra. Je werkt nauw samen in een team van mechatronica-, mechanical- en software engineers. Je ontwerpt de elektrische schema’s en programmeert onze machines. Bij Robur streven we ernaar onze producten steeds verder te optimaliseren. Zo heb jij als engineer een belangrijke rol bij de productontwikkeling en innovaties. Samen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers een oplossing op maat geleverd krijgen. Kortom, een afwisselende en zelfstandige functie waar je snel resultaat hebt van jouw werk.  

Wat neem jij mee?

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 richting elektrotechniek of mechatronica.
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Kennis van besturingstechniek en programmeren (PLC of Embedded).
  • Ervaring met E-plan is een pre.
  • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen technische installaties.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met bussystemen / netwerken, bijvoorbeeld CAN-bus of Modbus.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Verder kom je te werken in een collegiaal team, waar we op elkaar kunnen rekenen in een positieve sfeer!

Ben jij diegene die we zoeken?

Stuur dan je curriculum vitae met motivatiebrief of video naar sollicitatie@roburholland.nl.

Of neem contact op met Tim Vermeer via 0174-242241 voor meer informatie over de functie!

Gaat jouw hart niet sneller kloppen van bovengenoemde functie maar heb je wel interesse om te werken in een dynamische omgeving met een collegiaal team aan de toekomst van Robur, stuur dan jouw open sollicitatie!


Volop innovaties

Meer vacatures

Vragen of gelijk
een afspraak
maken?

Op zoek naar een passende oplossing, meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden?

We nemen graag contact met u op.